Tidur Lebih Selesa & Lebih Nyenyak Tanpa Sakit Leher Dengan Bantal DAG Yang Murah, Terbaik & Viral

Tonton video ini dan lihat bagaimana Bantal Hotel DAG membantu anda untuk tidur lebih selesa, nyenyak dan berkualiti. 

Adakah anda mengalami masalah seperti...

Sakit Leher

Situasi sakit leher ini kerap kita alami sewaktu bangun tidur akibat salah bantal. Sakitnya hanya Tuhan sahaja yang tahu.Nak toleh ke kiri, kanan, menunduk, menonggak, semuanya serba tak kena. Sakit!

Lenguh Bahu

Kerap lenguh bahu sebab lapik 2 bantal dan jadi tinggi sangat.. akibatnya bahu lenguh…

Tidak Selesa

Anda berpusing-pusing, mengubah posisi anda untuk mencapai keselesaan yang diingini.

 

Rasa Berat Nak Bangun

Rasa berat nak bangun sebab lambat tidur akibat tidak selesa dan rasa lenguh bahu dan leher.

Gatal Kulit Kepala

Kulit kepala rasa gatal akibat bantal yang dah lama tidak bertukar.

Stress

Rasa stress nak tidur sebab bantal rendah atau bantal tidak cukup di rumah?

Kami Pembekal Bantal DAG H Class Murah

Bantal DAG jenis H-Class adalah koleksi bantal 4 Bintang. Hygiene – tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. Lembut & gebu – dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas Mudah untuk dicuci & dijaga. Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. Boleh dibasuh menggunakan washing machine.

Promosi Harga Bantal DAG jenis H Classic seperti di bawah

Kelebihan Bantal DAG H Classic

Sederhana Tinggi, Lembut & Gebu

Kelembutan dan tekstur bantal H-Classic ini dapat menyelaraskan kepala, leher dan juga tulang belakang anda yang menjanjikan tidur yang nyenyak dan lena.

Besar & Empuk

H-Classic yang mempunyai tekstur yang ‘just nice’ – tidak terlalu keras, tidak terlalu lembut, besar & empuk sesuai buat semua golongan masyarakat.

Selesa & Tidak Panas

Bantal H Classic tidak panas jadi tidur lebih selesa, nyenyak dan berkualiti.

Anti Alergik & Tidak Berdebu

Bantal H-Classic ini hygienic tidak memerangkap lembapan, tidak berdebu dan anti alergik. Jadi ia juga sesuai buat sesiapa yang mempunyai asma.

Mudah Dicuci & Dijaga

H-Classic senang untuk dicuci, dibasuh hanya masukkan dalam washing machine, tak perlu nak sental. Tidak menyerap peluh dan lembapan habuk. 

Seperti Di Hotel Mewah

Bila baring je atas bantal ni memang terasa hilang segala penat, masalah, stress, seolah-olah anda berehat di Hotel yang MEWAH. 

Jom Baca Review Pelanggan Yang Dah Cuba
Bantal DAG Jenis H Classic

“Mmg terbaik lah tuan…tido mmg lena..dan tak sakit tengkuk lagi bila bangun pagi…terima kasih tuan…

“pakai bantal tu mmg leh buat posture tdo kite pun elok ek? ana prasan since pakai bantal tu..bgn pagi pinggang dh x sakit mcm sebelum2 ni..tdo pun lena…selea sgt….”

“Alhamdulillah, sepanjang seminggu sy pki bantal nie tido lena jer..sedap tido pkai bantal tu..sblm nie kna pakai 2 bantal skrg dah pkai 1 bantal jer..mmg selesa sgt dgn bantal tu….”

“Asslm semua alhamdulilah setelah guna bantal putih yg dibeli..bagus dan blh digunakan dgn baik dan selesa. bantal tu pun tahan setelah digunakan lebih satu tahun.. memang boleh beli dan harga berpatutan…..”

“Bantal tu mmg terbaek…puas hati beli….”

“Jom2 beli bantal dengan kwn kakak ni..bantal lembut ja..mmg best tidoq…nak2 time hujan gini…”

Dah Sedia untuk Selesaikan Masalah tidur Yang Tidak Nyenyak & Tidak Selesa?

Bantal DAG  H Classic  ini tidak terlalu keras, tidak terlalu lembut just nice dapat menyelaraskan kepala, leher sehinggalah ke tulang belakang kita menjadikan tidur kita lebih selesa dengan posisi badan yang betul.. Klik pada button di bawah untuk dapatkan Bantal Hotel DAG H Classic sekarang.

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

tips-tips penjagaan bantal supaya bantal DAG tahan lama 😄

Cara-caranya:
✅ Letak bantal secara melintang di hadapan anda

✅ Dari sisi bantal, tepuk-tepuk kiri dan kanan bantal anda serentak sekitar 3-5 saat

✅ Tukar kedudukan bantal kepada menegak pula. Ulang langkah kedua untuk kedua-dua bahagian kiri dan kanan bantal

❎ Tindihkan bantal anda sebaliknya, kena tegakkan bantal anda supaya ia sandar pada bahagian kepala katil

Penghantaran menggunakan servis POS MALAYSIA.

Semenanjung Malaysia (4-5 hari bekerja)
1 – 2 biji : RM10.00
3 biji      : RM 13.00
4 biji      : RM15.00

Tambahan unit : RM2 /biji

Sabah/Sarawak (7-14 hari bekerja)
1-2 biji : RM 20.00
3 biji     : RM 25.00
4 biji     : RM 30.00